fillers

Iedereen wordt ouder. Tijd is niet te stoppen. Maar je fris en stralend voelen is niet afhankelijk van je leeftijd. Daarom richten wij ons op mooi ouder worden. Met onze producten en cosmetische behandelingen optimaliseren wij jouw uitstraling met je leeftijd. Kortom: een prachtige versie van jezelf. Een natuurlijk ogend resultaat staat voorop!

Hyaluron-filling is een uiterst effectieve behandeling tegen storende lijntjes. Dit middel is farmaceutisch erkend en volkomen veilig. Hyaluronzuur is een lichaamseigen bouwsteen van de huid. Het wordt op geheel natuurlijke wijze afgebroken. Daarom kan de behandeling probleemloos herhaald worden.

Met fillers worden lijntjes en rimpels opgevuld, dit geeft direct een verbluffend resultaat: fijne lijntjes worden zachter en in de meeste gevallen verdwijnen deze zelfs volledig. Met slechts 1 behandeling houdt dit resultaat 8-10, soms wel 12 maanden aan, afhankelijk van jouw huidconditie.

 

Fillers zijn effectief voor;

  • Het verzachten van scherpe lijnen in het gezicht.
  • Corrigeren van verschillen tussen links en rechts.
  • Rimpeltjes bij de mond, bovenlip, ogen, wangen en decolleté.
  • Afhangende mondhoeken en opvullen neuslippenplooi.
  • Opvullen van lippen.

Lux Clinic hanteert de volgende tarieven, de benodigde hoeveelheid is afhankelijk van het gewenste effect;

  • 0,5 ml hyaluronzuur €150,-
  • 1,0 ml hyaluronzuur  €200,-
  • 1,5 ml hyaluronzuur  €280,-
  • 2,0 ml hyaluronzuur €350,-

 

Bel of mail ons voor een afspraak op 06 144 169 83 of info@luxclinic.nl

behandeling

Bij Lux Clinic gebruiken we producten van Filorga medical en Institute BCN, dit zijn gerenommeerde en gespecialiseerde producenten van diverse serums voor mesotherapie.

Afhankelijk van de zone die behandeld wordt gebruiken we het geschikte serum.

De basis van elke filler is hyaluronzuur, dit is een lichaamseigen stof en daardoor 100% veilig; het lichaam breekt de ingespoten vloeistof zelf weer af. Omdat hyaluronzuur van nature in de huid voorkomt is de kans op een allergische reactie uiterst klein.

 

Een behandeling wordt altijd voorafgegaan door een consult. We bespreken je wensen en verwachtingen. Daarna stellen we een behandeling voor en leggen we uit hoe de ingreep in zijn werk gaat. Daarnaast is er natuurlijk alle ruimte om vragen te stellen. Bij de behandelingen met fillers is er de mogelijkheid om direct behandeld te worden.

Na afloop van de behandeling kan je direct jouw werkzaamheden weer hervatten. De behandelde zone kan wel wat gezwollen aanvoelen maar dit zal binnen enkele uren alweer verdwijnen. 

 

zones

Volle lippen

De een heeft nu wat dunnere lippen dan de ander. Maar ook als gevolg van het natuurlijk verouderingsproces kunnen lippen smaller worden. Onze huid verliest aan elasticiteit en dat heeft ook zijn uitwerking op onze mond. Wil je je lippen laten opvullen of vergroten? Een behandeling met een filler zorgt voor een heel mooi en natuurlijk resultaat. Het effect van de behandeling houdt tot twaalf maanden aan.


 

Voorhoofd- of fronsrimpel

Een sterke fronsrimpel of horizontale lijntjes op je voorhoofd geven een ongewenst strenge of boze uitstraling. De voorhoofd- en fronslijnen die eerst alleen bij aanspanning zichtbaar zijn, kunnen op den duur ook in rust een diepe en ontsierende groef veroorzaken. Wij kunnen de lijntjes op je voorhoofd of tussen de wenkbrauwen opvullen of verzachten, dit is afhankelijk van jouw wensen. 

Het effect van de behandeling houdt tot 8 maanden aan. Daarna kan de behandeling veilig worden herhaald.

 


 Kraaienpootjes

De lijnen naast de ogen -‘kraaienpootjes’- zie je bij mensen die veel met de ogen knijpen en/of lachen. Ze worden daarom ook wel ‘lachrimpels’ genoemd. De kraaienpootjes zijn vaak ook de eerste tekenen van het ouder worden. Als je je hieraan stoort kan een behandeling met fillers de rimpels verzachten.

Het effect van de behandeling houdt tot 8 maanden aan. Daarna kan de behandeling veilig worden herhaald.


Neus-lippenplooi

De neus-lippenplooien lopen vanaf de neus richting de mondhoeken. Ze ontstaan door verlies van volume van de huid. Ze geven je een ongewenste oudere, vermoeide of zelfs boze uitstraling. Door het volumeverlies met onze hyaluron-fillers te herstellen, worden deze huidplooien op een natuurlijke manier verzacht. Je gezicht wordt zichtbaar frisser.