Huidverbetering / Mesotherapie

 De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. De huid is nodig om een aantal belangrijke taken efficiënt uit te voeren. Hierdoor is het een zeer kostbaar, maar evenzo kwetsbaar orgaan. Indien er niet goed voor de huid wordt gezorgd, kunnen schadelijke omgevingsfactoren (zoals onder andere Uv-straling) en levenswijzen (zoals

roken), de huid snel verouderen. Een krachtige anti-verouderingstherapie of verjongingstherapie is de Mesotherapie 

Bij iedereen zal de huid van het gelaat, het hals- en decolleté gebied en de handruggen verouderen. Deze veroudering uit zich in kleine rimpels of lijntjes door het verlies van de elasticiteit van de huid. Indien er niets aan gedaan wordt zullen rimpels geleidelijk aan dieper worden en verslapt de huid verder. Door middel van het inspuiten van (combinaties) van werkzame stoffen in de mesodermis wordt verbetering van de huidkwaliteit bewerkstelligt.

Er zijn twee behandelmethodes, mesolift en mesofiller.  In beide gevallen wordt in de eerste plaats gebruik gemaakt van hyaluronzuur (dit is een natuurlijk bestanddeel van de huid wat de huid zijn natuurlijke elasticiteit en volume geeft).

 

Mesolift voor een betere huidconditie

Mesolift is een behandelingstechniek voor zowel gezicht, hals, decolleté en handen. Een innovatieve oplossing voor de behandeling van revitalisatie, hydratatie en verbetering van de elasticiteit van de huid. Tijdens deze behandeling wordt puur, non cross-linked hyaluron zuur in uw huid geinjecteerd. Het resultaat van de behandeling is binnen een paar dagen al zichtbaar. De huid wordt steviger, gehydrateerder en ziet er gezonder uit. 

 

Mesofiller voor opvullen

Behandeling fijne lijntjes en diepere rimpels. Heb je rimpels en lijntjes in je gelaat die je storen?

Dan is een behandeling met een filler voor jou de oplossing! Bij Cross-linked mesotherapie is het mogelijk om cross-linked hyaluronzuur in de huid aan te brengen waardoor rimpels, vouwen en lijntjes vervagen met als direct zichtbaar resultaat een fris en stralend uiterlijk! Met slecht 1 behandeling houdt dit resultaat 8-10, soms wel 12 maanden, afhankelijk van de huidconditie. 

 

Lux Clinic hanteert de volgende tarieven voor huidverbetering behandelingen

De hoeveelheid is afhankelijk van de te behandelen zone;

 

1,0 ml €175,- excl btw.

2,0 ml €250,- excl btw.

3,0 ml €325,- excl btw.

 

 

Bel of mail ons voor een afspraak op 06 144 169 83 of info@luxclinic.nl

 

Behandelingen

Anti-veroudering

De lichaamseigen stofjes elastine en collageen zorgen voor een elastische huid. Als je ouder wordt, maak je er zelf minder aan. Daarbij komen ook de schadelijke gevolgen van roken, luchtvervuiling en zonlicht. Door deze factoren en een tekort aan elastine en collageen ontstaan lijntjes en rimpeltjes in je huid.

 

Mesotherapie met een serum bestaande uit  hyaluronzuur, X-DNA en organische silica is de ideale behandeling.

Deze bestandsdelen zorgen voor intensieve hydratatie die elke huid nodig heeft en de elasticiteit die eruit voortvloeit, door de hydraterende eigenschappen van de drie ingrediënten, vooral die van hyaluronzuur.

Poriën worden verfijnd, de elasticiteit van de huid en heeft een positief effect op acne littekens.


Anti-cellulitis

Cellulitis is een ontsteking van onderhuids bindweefsel en wordt ook wel eens sinaasappelhuid genoemd. Mogelijke oorzaken van cellulitis en vetophoping kunnen zijn: genetische bepaling, slechte bloedsomloop, stress, hormonale ontregeling enz.

De mesotherapie behandeling zorgt ervoor dat de omvang van de vetcellen wordt verminderd waardoor er minder sprake is van cellulitis. De behandeling heeft vooral een goed effect bij zones die niet verdwijnen bij intensieve fitness of dieet. Dit heeft een visuele afslanking tot gevolg.

We kunnen diverse zones behandelen, onderkin, heupen, love handles, rond de knieën etc.

Gemiddeld zijn er 4 tot 8 behandelingen nodig met een pauze van 1 à 2 weken tussen elke behandeling zijn. 

Hyperpigmentatie

Deze behandeling is om veranderingen in de huid zoals hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken te corrigeren.

Hyperpigmentatie komt ook vaak voor op de knieën, ellebogen, nek of handen. 

 

Mesotherapie met een serum bestaande uit Glutathion 600, Glycolic Acid, Kojic Acid, Vitamin C en Citric Acid is de meest effectieve behandeling.

Glutathion is een ontgiftingsmiddel en remt de synthese van melanine, een werking die synchroon werkt met kojiczuur. Glycolzuur wordt gebruikt voor zijn exfoliërende werking om de penetratie van de andere plaatselijke agentia te vergroten, tegelijkertijd met het aanbrengen van hydraterende stoffen in het oppervlak van de nieuw geëxfolieerde huid, waardoor fijne lijntjes, rimpels en ouderdomsvlekken worden verminderd, en het verbeteren van door de zon beschadigde huid.


Haarverlies

Mesotherapie is een betrekkelijk nieuwe techniek om haaruitval tegen te gaan. Bij mesotherapie worden er, anders dan bij een haartransplantatie, geen haren verplaatst. Mesotherapie, om het haar weer steviger en gezonder te maken, kan goed werken. Vooral als het gaat om zwak haar na ziekte of medicatie, beginnende haaruitval, dunner wordend haar( door verouderingsproces, te kort aan voedingsstoffen of slechte doorbloeding van de hoofdhuid e.d.).

Wat we doen is dat we oppervlakkige prikjes zetten met een serum dat o.a. bestaat uit capillum-peptides  en de hoofdhuid en het haar stimuleert weer voller en gezonder te worden.  Deze behandeling is geschikt voor vrouwen en mannen, maar niet voor mensen die volledig kaal zijn.