Lux Clinic

Een verzorgd uiterlijk geeft je zelfvertrouwen een enorme boost. Niet iemand anders worden maar de beste versie van jezelf. En dat vertrouwen straal je uit. Mensen zien dit gelijk aan je en benaderen je daardoor positiever. Er is tegenwoordig veel mogelijk op het gebied van beauty-behandelingen. De ontwikkelingen gaan razendsnel. 

 

Helaas zijn deze behandelingen voor de meeste mensen niet te betalen. Daar brengt Lux Clinic verandering in. Met onze range aan betaalbare behandelingsopties, is een verzorgd uiterlijk voor iedereen binnen handbereik. Lux is er dus ook voor jou.

 

Lux Clinic kan deze behandelingen voor een scherp tarief aanbieden omdat wij o.a. ervoor hebben gekozen ons niet op een dure locatie te vestigen. Wij hebben bezuinigd op de locatie en grootte van de salon maar niet op producten service en hygiëne.

Ons doel is om onze klanten een fijne en persoonlijke service te bieden en een hoogwaardige behandeling te geven voor een scherp tarief. 

Afspraak maken

Lux Clinic werkt alleen op afspraak, je kan telefonisch (06 144 169 83) of via de mail (info@luxclinic.nl) een afspraak maken.

 Om veiligheidsredenen kunt u alleen pinnen bij ons. Als dit echt niet kan, graag bij uw boeking laten weten.