Tanden bleken

DOET EEN TANDENBLEEKBEHANDELING PIJN?

Een behandeling is over het algemeen volledig pijnloos. Dit wil zeggen dat 99.9% geen last ervaart.

Een enkeling die dat wel ervaart kunnen wij helaas nooit uitsluiten.

IS HET TANDEN BLEKEN SCHADELIJK VOOR MIJN TANDEN?

Tanden bleken is niet schadelijk voor jouw tanden. Wij werken op basis van zonnebloemolie en kokosnootolie hierdoor vindt er geen verandering plaats in de hardheid van het glazuur. Er vindt wel een hele lichte demineralisatie plaats. Dit zijn bouwstoffen die aan het glazuur onttrokken worden. Dit effect is echter zo minimaal dat het tandglazuur vanzelf binnen 24 uur alweer volledig hersteld is door de mineralen uit het speeksel.

KLEUREN MIJN VULLINGEN EN KRONEN OOK MEE?

Dat ligt aan het materiaal van de vulling. Veel klanten bij wie het niet mee kleurt laten zich toch bleken en vragen dan later aan de tandarts om de vullingen en kronen dezelfde kleur te maken als de rest van het gebit. Mensen met een vulling raden wij altijd aan de goedkoopste behandeling te kiezen, om op die manier te zien wat bij jouw vulling het effect is.

KAN IK BLEKEN ALS IK LAST HEB VAN GEVOELIG TANDVLEES?

Nee, dit wordt niet aangeraden. Mocht je het wel besluiten geef dit dan zeker aan ons door.

KAN IK OOK MIJN TANDEN BLEKEN ALS IK EEN GOUDEN TAND HEB?

Ja, dat is geen enkel probleem.

IK HEB NA DE BEHANDELING LAST VAN KLEINE WITTE VLEKJES OP MIJN TANDEN, GAAN DEZE WEG?

Dit is normaal, veel mensen hebben hier last. Er is echter geen reden voor paniek. Deze vlekjes verdwijnen altijd binnen 1 a 2 dagen na de behandeling.

VERDWIJNT MET HET BLEKEN OOK MIJN TANDPLAK?

Nee helaas niet, wel kan je van tevoren polijsten bij ons, dit is mogelijk om bij te boeken. Dit verwijdert de meeste tandplak.

IK HEB NA DE BEHANDELING LAST VAN KLEINE WITTE VLEKJES OP MIJN TANDEN, GAAN DEZE WEG?

Dit is normaal, veel mensen hebben hier last. Er is echter geen reden voor paniek. Deze vlekjes verdwijnen altijd binnen 1 a 2 dagen na de behandeling.

KAN IK TE LAAT KOMEN?

Te laat komen gaat altijd van jouw eigen tijd af.

KAN IK MIJN AFSPRAAK AFZEGGEN?

Annuleren of wijzigen kan tot 48 uur voor de afspraak. Wij retourneren geen geld, bij annulering ontvang je een waardebon. Dit geldt alleen als je de afspraak minimaal 48 uur van tevoren annuleert. Te laat komen gaat altijd van jouw eigen tijd af. Boek je een behandeling die binnen 48 uur uitgevoerd wordt dan kan je deze niet afzeggen.

IS ER EEN MINIMALE LEEFTIJD VOOR EEN BEHANDELING? 

Ja, we behandelen enkel vanaf 16 jaar. Dit dient wel te gebeuren met toestemming van de ouders/voogd tot 18 jaar.

ZIJN MIJN KINDEREN EN OF ANDERE VRIENDEN EN FAMILIELEDEN WELKOM?

 

In verband met de privacy en de klantvriendelijkheid laten wij alleen mensen toe in de praktijk die komen voor een behandeling. Mocht je toch echt niet alleen willen komen dan kunnen deze mensen in de wachtkamer plaatsnemen. Voor kleine kinderen is het handig om voor een oppas te zorgen. Wij kunnen daar niet op letten.

Huidverbetering / fillers

DOET EEN BEHANDELING PIJN MET FILLERS?

Of u de behandeling met fillers pijnlijk vindt is niet van te voren te zeggen. U krijgt injecties met een dunne naald toegediend, al dan niet met een verdovende stof erin. Afhankelijk van het type filler, de plek van het prikken en uw eigen pijngrens zal het minder pijnlijk of pijnlijker zijn. Over het algemeen is de behandeling goed te doen.

HEBBEN FILLERS NARE BIJWERKINGEN
Rimpels verwijderen en fillers met hyaluronzuur is zeer veilig. Het is belangrijk dat u ons goed inlicht over eventuele gezondheidheidsproblemen. Denk hierbij aan huidinfecties op de behandelgebieden, of systeemziekten en auto-immuunziekten die een slechte wondheling tot gevolg hebben. Soms kunnen er kleine blauwe plekjes of bloedingen ontstaan. Over het algemeen zijn deze goed weg te werken met make-up.

ZIJN ER RISICO'S OP COMPLICATIES OF BIJWERKINGEN?

Na behandeling met een filler  kunnen lichte reacties ontstaan. De meest voorkomende zijn roodheid, lichte zwelling, jeuk, een blauwe plek, pijn en gevoeligheid. Meestal zijn deze reacties zeer mild van aard en verdwijnen kort na de behandeling. De lippen kunnen na behandeling een paar dagen lang gezwollen zijn. In het geval van een bultje kan plaatselijk de filler opgelost worden. Het resultaat is dus omkeerbaar en daarmee zeer veilig.

HOE SNEL WERKEN FILLERS?

Het resultaat van een behandeling met een filler ziet u direct. Doordat er sprake kan zijn van een kleine zwelling ziet het er zelfs extra goed uit direct na de behandeling. Houd u er dus rekening mee dat het effect een dag later minder is dan direct na de behandeling.

HOE LANG WERKEN FILLERS?

Een filler is een tijdelijke oplossing voor rimpels en lost vanzelf weer op in uw lichaam. Gemiddeld blijft het ongeveer 9 tot 12 maanden zitten.

 

IS ER EEN MINIMALE LEEFTIJD VOOR EEN BEHANDELING?

Ja, we behandelen enkel meerderjarigen voor deze behandelingen, dus u dient minimaal 18 jaar of ouder te zijn.

ZIJN MIJN KINDEREN EN OF ANDERE VRIENDEN EN FAMILIELEDEN WELKOM?

In verband met de privacy en de klantvriendelijkheid laten wij alleen mensen toe in de praktijk die komen voor een behandeling. Mocht je toch echt niet alleen willen komen dan kunnen deze mensen in de wachtkamer plaatsnemen. Voor kleine kinderen is het handig om voor een oppas te zorgen. Wij kunnen daar niet op letten.